Çiftlikten Çatala Hakiki Lezzet: Namet
Vazgeçilmez lezzet…
Türkiye’nin lider et üreticisi Namet, 4 nesildir, kuşaktan kuşağa Namet Hakiki Lezzetlerini tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor.
Doğal, sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle yıllardır zirvede bulunan Namet, hijyene, teknolojiye ve lezzete verdiği önem sayesinde, şarküteriden taze ete, ileri işlenmiş ürünlerden dondurulmuş ürünlere kadar 150’yi aşkın çeşidiyle tüketicinin her zaman ilk tercihleri arasında yer alıyor. Türkiye’nin en ileri üretim tesisinde, insan sağlığını ve kaliteyi her şeyin üstünde tutan iş anlayışı ile Namet daha iyisini üretmek için kendisiyle yarışıyor.
Nesillerdir büyüyen deneyim ve uzmanlık…
Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında, en hızlı büyüyen kuruluş olan Namet, 2014’te Maret’i de aynı çatı altında birleştirerek, Türkiye’nin lider et üreticisi oldu. Kayar ailesinin, tutkuyla yürüttüğü ve öncü bir vizyonla şekillendirdiği profesyonel yönetim sayesinde Namet, etin her alanında lider olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
İlklerin yaratıcısı…
Pastırma, sucuk, kavurma, salam, jambon, sosis füme, rozbif gibi ürün grupları sunan Namet; çemensiz pastırma, vakumlu paketli pastırma gibi ilkleri de şarküteri grubuna kazandırdı. Sektöre bu konuda öncülük eden Namet, günlük hayatı kolaylaştıracak yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor.
Misyon Vizyon
Misyonumuz
Teknolojinin sunduğu olanaklarla, hijyenik koşullarda, Türk damak tadına uygun, doyulmaz lezzette ürünleri tüketicilerle buluşturan, kaliteli, lezzetli ve sağlıklı et ürünlerini güvenerek tüketme alışkanlığı yaratan vazgeçilmez bir marka olmak…
Vizyonumuz
Hizmet kalitemizi daha da yükseltmek için tüketicilerini dinleyip, onların düşünce ve önerilerini dikkate alan, et ürünleri sektöründe tedarik zincirindeki şirketleri kendi yüksek standartlarına getirerek birlikte büyümeyi hedefleyen, çalışanlarına bu sistemin önemli birer halkası olduğunu hissettirerek verimliliği sürekli artıran ve sektörün büyüyüp gelişmesine öncülük eden, yalnızca ulusal değil uluslararası lider bir gıda şirketi olmak…
Ana İlkemiz
Ali Kayar’ın dediği gibi… “Çocuğuma yedirmeyeceğim ürünü üretmem!”. Ürettiğimiz her ürünün arkasındayız.
Değerlerimiz
Doğal kaynakları israf etmeden, gıda güvenliğini sağlayan kurallar içerisinde üretim yaparak insan sağlığını korumak.
Ahlaki kurallara ve kanunlara saygılı olmak.
Çevre ve doğaya gereken özeni göstererek üretim yapmak.
Tüketicilerin et ürünleriyle ilgili doğru bilgilendirilmesine önem vermek, onların ihtiyaçlarına göre Türk damak tadına uygun, yüksek kalitede ve farklı lezzetlerde, güvenle tüketilebilecek yeni ürünler üretmek.
Çalışanlarına verdiği değerle motivasyonu yüksek tutarak verimliliği artırmak.
Teknolojinin de önüne geçerek, AR-GE çalışmalarıyla kaliteyi yükseltmek.