6 adet Erpiliç Tavuk Baget
1 adet orta boy küp küp doğranmış havuç
8 adet kornişon turşu
1 adet orta boy ince doğranmış ya da rende edilmiş soğan
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı köri
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı kırmızı biber
1.5 su bardağı sıcak su
Tercihen ince kıyılmış maydanoz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Erpiliç Tavuk Baget, havuç, soğan ve kornişon turşuyu parmak şeklinde doğrayın. Erpiliç Tavuk Baget, havuç, soğan, zeytinyağı ve baharatları genişçe bir kabın içerisinde soteleyin. Kornişon turşu ilave edip sotelemeye devam edin. Son olarak sıcak su ekleyin. Arzunuza göre maydanoz atabilirsiniz. Yemeği sıcak olarak servise sunun.
Hindi Etli Patlıcan Kebabı | Hindi Etli Taze Fasulye | Hindi Sac Tava | Hindi Kavurma | Hindi Haşlama | Fırında Hindi Tandır | Hindi Çoban Kavurma | Chedarlı Hindi Dürüm | Hindili Köri Soslu Penne | Hindili Talaş Böreği | Fırında Hindi Güveç | Hindi Sultan | Köri Soslu Sote But | Hindili Bamya | Hindi But Çöp Şiş | Hindi But Sote | Hindi But Tandır | Osso Bucco Tava | Hindili Adana Kebap | Fırında Hindi Baget (Ispanaklı Beşamel Sos Eşliğinde) | Beğendili Kemiksiz Hindi Fırın But | Körilenmiş Hindi Güveç | Sıcak Hindi Salatası | Hindili Pizza | Hindi baget barbekü | Hindi ve Makarna Güveci | Püreli Hindi | Mikrodalga Fırında Pirinçli Hindi Güveç | Fırında hindili makarna | Patatesli Elmalı Hindi But